Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Batlle s’obre a repetir el tancament del Passeig de Gràcia per Sant Jordi: “És una experiència que caldrà aprofundir”

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha celebrat aquest dissabte el “comportament de la ciutadania” durant la Diada de Sant Jordi als carrers de Barcelona, que […]

Avatar
Agències 24/04/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha celebrat aquest dissabte el “comportament de la ciutadania” durant la Diada de Sant Jordi als carrers de Barcelona, que es va desenvolupar amb “absoluta normalitat, amb ambient de molta festa i molta alegria”. “Tot va anar molt bé”, ha dit en una entrevista a RAC1, “no va passar res que no poguéssim esperar que passaria”. Batlle ha valorat que haver tallat al trànsit el Passeig de Gràcia “afavoria que la gent pogués veure els llibres i a la vegada hi hagués una situació de no congestió”. Per això, ha obert la porta a repetir-ho altres anys, en coordinació amb llibreters i floristes: “És una experiència que caldrà aprofundir”.

Batlle també destacat el Sant Jordi “descentralitzat” que es va viure “als centres històrics dels barris”, que “també es van omplir”. “Crec que també és un factor que s’ha de posar en valor”, ha assegurat.El tinent d’alcaldia de Seguretat ha admès que era “impossible” mantenir les distàncies dins de les zones perimetrades, però ha remarcat que eren “espais oberts” i que “tothom anava amb la mascareta”.