Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Batlle ofereix la seva confluència als alcaldes del PDeCAT “tips de les interferències de Puigdemont”

ACN Barcelona.-El dirigent d’Units per Avançar i tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’ha dirigit als alcaldes del PDeCAT “tips de les interferències de Carles Puigdemont” […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-El dirigent d’Units per Avançar i tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’ha dirigit als alcaldes del PDeCAT “tips de les interferències de Carles Puigdemont” per oferir-los participar en la confluència del catalanisme que vol encapçalar de cara a les pròximes eleccions. En una entrevista a ‘Ràdio 4’, Batlle s’ha referit als alcaldes que han signat el manifest de suport a la direcció de David Bonvehí, que està en contra de la dissolució dins d’un nou partit. “Hi ha bons gestors. Alcaldes que han fet una bona feina als seus municipis i que coneixen el territori”, ha dit per després manifestar que veu amb “perplexitat” la situació en l’espai de JxCat.

“Més enllà del tema independentisme, han estat gestors eficaços. En un moment determinat amb aquesta gent també podem participar en aquest tipus de confluència”, ha afirmat Batlle referint-se al més d’un centenar d’alcaldes del PDeCAT que han signat el manifest.Pel que fa a la polèmica sobre la sèrie emesa per TV3 ‘Drama’ i les declaracions de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, Batlle les ha considerat un “error descomunal” i argumentant que la llengua “no ha de ser mai font de divisió”. “Declaracions com les de Vilallonga perjudiquen l’objectiu del procés de normalització de la llengua”, ha afegit.