Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Batlle diu que el que “correspon” ara a qualsevol responsable polític és “donar suport als cossos policials”

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, afirma que el que correspon ara a “qualsevol responsable polític” és “donar suport als cossos policials”. Així ho ha assegurat […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, afirma que el que correspon ara a “qualsevol responsable polític” és “donar suport als cossos policials”. Així ho ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a SER Catalunya, en què ha reiterat que en un estat democràtic es pot demanar “tot” però “no hi ha res” que justifiqui la violència. A més, ha assenyalat que després de sis dies la gent que va a les concentracions “ja sap què s’hi pot trobar”. Per això, ha fet una crida a la “sensatesa” i a acabar les mobilitzacions als carrers perquè la reivindicació que va originar les protestes ProHasel “ja està recollida” i es canalitzarà per les vies que s’ha de canalitzar.

Segons ell, amb els incidents dels darrers dies la reputació de Barcelona es posa en qüestió i la “gran víctima” és la ciutadania. També ha defensat el paper de l’Ajuntament, la Guàrdia Urbana i els treballadors municipals de manteniment i neteja des del primer dia. “Malgrat tots els incidents, la ciutat a les 8 del matí es desperta absolutament endreçada”, ha valorat. Finalment, ha remarcat que s’ha de posar fi als “incidents” i donar suport a la policia. “El que ens correspon a tots és donar el suport a qui ens està garantint l’exercici de les llibertats, i un dels elements que ens garanteix aquesta llibertat són les forces policials en un estat democràtic”, ha conclòs.