Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Batet (JxCat) exigeix “més ajudes econòmiques si s’han de prorrogar les restriccions” per la covid-19

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet, ha llençat aquest dijous al matí un missatge al Govern reclamant-li més mesures compensatòries als sectors afectats per les restriccions […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet, ha llençat aquest dijous al matí un missatge al Govern reclamant-li més mesures compensatòries als sectors afectats per les restriccions si no s’aixequen ja. Tot i que JxCat forma part de l’executiu i el grup està entre els que donen suport al Govern, Batet no ha dubtat a fer una piulada avisant que si les prohibicions per controlar la covid-19 continuen caldrà més diners per compensar. “Catalunya és un país de la cultura de l’esforç i del treball. Si s’han de prorrogar les restriccions vigents, cal que s’articulin més ajudes econòmiques amb celeritat. Cap tancament sense finançament”, ha piulat.

El missatge l’ha publicat Batet mentre el Procicat està reunit per estudiar la continuïtat de les restriccions i després que en els darrers dies s’hagin enfrontat diferents departaments de la Generalitat per l’allargament de les mesures o el relaxament de les prohibicions. De fet, el darrer episodi amb la filtració de la proposta del conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, per obrir la restauració a l’hora de dinar i amb el 50% de les terrasses, va acabar provocant el retret del vicepresident, Pere Aragonès, en considerar que creava confusió i no estava discutida a l’espai adequat.