Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Barcelona se situa en el tercer lloc del rànquing estatal d’inversió hotelera en el primer semestre, amb 220 MEUR

ACN Barcelona – Barcelona se situa en el tercer lloc del rànquing estatal d’inversió hotelera en el primer semestre de l’any, amb 220 milions d’euros, segons dades de Colliers. La […]

Agències 07/07/2022

ACN Barcelona – Barcelona se situa en el tercer lloc del rànquing estatal d’inversió hotelera en el primer semestre de l’any, amb 220 milions d’euros, segons dades de Colliers. La capital catalana s’ha vist sobrepassada per les Illes Balears que amb 293 MEUR dominen el mercat de vacances. En primer lloc s’ha situat Madrid amb 443 milions d’euros, el 29,1% del total. Així doncs, els primers sis mesos del 2022 han acabat amb un volum total d’inversió hotelera de 1.521 milions, amb 68 operacions tancades per 9.700 habitacions i “torna a marcar un dels millors registres semestrals dels darrers anys”, segons Colliers.

La companyia de serveis immobiliaris assegura que la xifra d’inversió registrada confirma “la recuperació total del mercat d’inversió hotelera” malgrat les condicions adverses derivades de la guerra d’Ucraïna i el context econòmic global.

Amb tot, l’empresa admet que cal ser molt cautelosos a l’hora de valorar l’impacte de la crisi de subministraments i la pujada de tipus d’interessos. “Caldrà estar pendent de com evolucionen les diferents variables després de l’estiu per saber com s’acaba un any que va arrencar en plena forma, però que comença la seva segona meitat amb algun símptoma preocupant”, comenta Laura Hernando, directora executiva d’Hotels a Colliers.