Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Barcelona reforça la presència d’Agents Cívics durant l’estiu

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha reforçat la presència dels Agents Cívics durant l’estiu. L’objectiu d’aquesta acció, anunciada aquest dissabte en un comunicat, és millorar la sensació de seguretat a la […]

Avatar
Agències 06/07/2019

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha reforçat la presència dels Agents Cívics durant l’estiu. L’objectiu d’aquesta acció, anunciada aquest dissabte en un comunicat, és millorar la sensació de seguretat a la ciutat, tot afavorint l’ús correcte dels espais públics i la prevenció de conflictes. Durant el juliol, l’agost i el setembre, el consistori desplegarà un total de 95 Agents Cívics que treballaran per parelles en un horari de 14h a 20h als districtes d’Horta, Nou Barris, Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Martí, on també actuaran a partir de les vuit del matí. A més, s’intensificaran les tasques els divendres i els dissabtes a l’interior del mercat de la Boqueria, on es prolongarà la campanya fins a l’octubre.

Les zones on treballen els Agents Cívics durant l’estiu inclouen les places de Patrana, Eivissa, Bacardí i de les Masies, al districte d’Horta; el parc Central, el parc de la Guineueta, Can Dragó i la plaça Verda de Prosperitat, a Nou Barris; les places Bella Dorita, Navas i dels Ocellets, el parc de l’Espanya Industrial i la Rambla de Sants, a Sants-Montjuïc; les places del Sol, Revolució, Vila de Gràcia, Gal·la Placídia, Dones 36, Virreina Nord i Diamant, a Gràcia, i, per últim, la Vila Olímpica del Poblenou, al districte de Sant Martí.Les actuacions de reforç a l’estiu se sumen a les habituals que els Agents Cívics ja fan durant tot l’any al voltant de la Sagrada Família, el Mercat de Sant Antoni i als barris de la Barceloneta, Trinitat Vella, Gòtic, Bon Pastor i Baró de Viver. A part, l’equip també manté la seva presència a la muntanya de Montjuïc i a les nou Oficines d’Atenció al Ciutadà.Segons l’Ajuntament, bona part del servei dels Agents Cívics es finança amb els 2,5 milions d’euros que Barcelona aporta aquest any des del fons de l’Impost d’Estades en Establiments Turístics (IEET).