Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Barcelona reforça la neteja i el manteniment del verd durant l’estiu amb 200 treballadors més

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona reforça la neteja i el manteniment del verd a la ciutat durant els mesos d’estiu amb prop de 200 treballadors més fins a finals de setembre. […]

Avatar
Agències 26/07/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona reforça la neteja i el manteniment del verd a la ciutat durant els mesos d’estiu amb prop de 200 treballadors més fins a finals de setembre. En concret, són 152 operaris que s’afegeixen al dispositiu habitual de neteja i 45 persones que s’incorporen a les brigades de parcs i jardins. El dispositiu d’estiu posa èmfasi en punts centrals de la ciutat amb més presència de persones, especialment a Ciutat Vella, i zones d’estada com places, parcs, espais verds o les platges. Es reforcen especialment els serveisrealitzats en torn de tarda i nit, moment en què els veïns fan un ús més intensiu de l’espai públic.

A les platges es mantindrà actiu un dispositiu específic amb 10 equips de treball i s’han incorporat dos més de neteja i buidat de les papereres.D’altra banda, les brigades de parcs i jardins tindran com a principal tasca la sega d’espais verds, l’eliminació de vegetació seca -sobretot en escocells- i el reg de zones verdes i arbrat viari.