Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Barcelona obre un nou quiosc gestionat per persones amb discapacitat al districte de Sant Martí

ACN Barcelona.-La cooperativa Diverscoop ha obert el cinquè quiosc –fins ara en desús- gestionat per persones amb discapacitat al districte de Sant Martí de Barcelona. Segons un comunicat del consistori, […]

Avatar
Agències 30/01/2021

ACN Barcelona.-La cooperativa Diverscoop ha obert el cinquè quiosc –fins ara en desús- gestionat per persones amb discapacitat al districte de Sant Martí de Barcelona. Segons un comunicat del consistori, el nou establiment està situat al carrer Guipúscoa número 16 i la seva reobertura coincideix amb la celebració del primer aniversari de l’inici de l’activitat al quiosc del districte de Sant Andreu. El regidor i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, ha destacat que aquesta iniciativa “permet oferir una ocupació a persones amb discapacitat, alhora que esdevé un servei de proximitat en el barri on s’ubiquen”. La voluntat de la cooperativa és ampliar el nombre de quioscos oberts durant aquest 2021.

Precisament aquest gener s’ha iniciat una prova pilot amb el servei VinclesBCN amb l’objectiu de fomentar les relacions socials de les persones grans que viuen soles a través de la compra setmanal de premsa als quioscos Diverscoop.El novembre es va reobrir un quiosc al carrer Aribau i, juntament amb els altres tres establiments en actiu que es troben a la Plaça Ramon Albó, a l’Avinguda Paral·lel i al Passeig Colom , la ciutat ja compta amb 5 quioscos gestionats per Diverscoop. La cooperativa està integrada exclusivament per 12 persones amb diversitat funcional.