Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Barcelona obre la porta a definir horaris per portar els gossos als parcs i jardins

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona obre la porta a definir horaris per portar els gossos als parcs i jardins. És una de les opcions que el consistori no descarta un cop […]

Avatar
Agències 21/04/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona obre la porta a definir horaris per portar els gossos als parcs i jardins. És una de les opcions que el consistori no descarta un cop s’aixequi la moratòria municipal que permet l’accés generalitzat de gossos en espais verds fins que la ciutat es doti de prou àrees d’esbarjo per a gossos. El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, ha explicat a betevé que ara ja hi ha prou àrees per a animals de companyia i cal “protegir la natura”. Per això, ha afegit, cal analitzar quins espais públics, com parcs, són compartits i quins no. “Ens podem trobar horaris, més espais o espais on no es permeti l’accés de gossos”, ha dit.

En tot cas, Badia ha assenyalat que “ja tocaria” aixecar la moratòria. Actualment, Barcelona compta amb més de 100 àrees per a gossos, segons informació de l’Ajuntament. Gairebé la meitat de les àrees tenen entre 300 i 400 m2.