Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Barcelona licita el projecte per fer un institut-escola, un poliesportiu i un espai memorial a la Model

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Barcelona licita la redacció dels projectes dels primers equipaments previstos a la Model en el marc de transformació definitiva de l’espai en un nou pol d’ús veïnal a l’Eixample. D’una banda, hi ha la redacció del projecte conjunt que inclou un institut escola, un poliesportiu i un centre de subministrament d’energia. Per encàrrec de l’Ajuntament, la licitació d’aquests tres equipaments la farà el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) per anar “més ràpid”. D’altra banda, hi ha la licitació del projecte de l’Espai Memorial, que finalment mantindrà tota la quarta galeria i part del panòptic i que preveu unes deu cel·les museïtzades per entendre com era la vida carcerària.

Les dues licitacions tindran lloc durant el mes d’abril amb la previsió que les obres comencin el 2025 i que els equipaments estiguin en funcionament el 2027. En el cas de l’institut escola, l’objectiu és que pugui estar disponible per al curs 2027-2028. 

Publicitat

La redacció dels projectes té una dotació prevista de més de 1,3 milions d’euros. D’aquests, uns 300.000 euros és per a l’Espai Memorial mentre que la resta, al voltant d’un milió, és per als altres equipaments.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió