Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Barcelona inverteix 5 MEUR en ajudes a famílies, clubs i entitats esportives

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha activat un pla de rescat al sector valorat en 5 MEUR, que s’invertiran en ajudes a les famílies, els […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha activat un pla de rescat al sector valorat en 5 MEUR, que s’invertiran en ajudes a les famílies, els clubs i les entitats esportives de la ciutat. El pla de reactivació econòmica contempla tres grans eixos d’actuació. Hi haurà un ajut extraordinari a clubs i entitats esportives, que han patit un greu impacte de liquiditat per la manca de cobrament de quotes, el que els ha provocat problemes per pagar lloguers, subministraments i assegurances. El segon bloc és per reforçar l’accés universal a l’esport per als menors, mentre que el tercer busca restablir l’equilibri econòmic de les instal·lacions esportives municipals.

Les instal·lacions municipals han tornat a obrir ja i s’han hagut d’adaptar a la nova etapa, limitant alguns serveis, amb mesures sanitàries preventives i reducció d’aforaments. Però el més greu ha estat la seva inactivitat des del 14 de març, que provocat un impacte en la seva gestió econòmica que ara el consistori treballarà per revertir.