Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Barcelona insisteix en el confinament metropolità després que el Govern mantingui la mobilitat dins de la comarca

ACN Barcelona.-La regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa, ha insistit aquest divendres en un confinament metropolità per a la ciutat, després que hagi transcendit que el Govern […]

Avatar
Agències 16/04/2021

ACN Barcelona.-La regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa, ha insistit aquest divendres en un confinament metropolità per a la ciutat, després que hagi transcendit que el Govern manté la limitació de la mobilitat per comarques de cara a la setmana que ve, mesura que està previst que s’anunciï oficialment aquest migdia. També s’havia posat sobre la taula la possibilitat d’un confinament per vegueries o regions sanitàries, però s’ha optat per mantenir la situació actual. Tarafa insta el Govern a obrir el perímetre de confinament de Barcelona de cara a la setmana que ve i ha argumentat que és “molt important” per “una qüestió sanitària”, sobretot tenint en compte la densitat de la ciutat, ha dit.

“Quan evitem aglomeracions també evitem directament nous contagis”, ha defensat Tarafa. La regidora demana als veïns que, mentre el confinament sigui comarcal, surtin amb cautela i aprofitin els espais a l’aire lliure més amplis per evitar aglomeracions.