Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Barcelona inicia les obres d’un equipament que acollirà un casal de gent gran i allotjaments amb espais compartits

ACN Barcelona.-El districte de Ciutat Vella ha iniciat les obres d’un nou equipament que combinarà un casal de gent gran i allotjaments per a persones en risc d’exclusió, amb serveis […]

Avatar
Agències 28/07/2021

ACN Barcelona.-El districte de Ciutat Vella ha iniciat les obres d’un nou equipament que combinarà un casal de gent gran i allotjaments per a persones en risc d’exclusió, amb serveis col·lectius en un mateix edifici. L’edifici estarà situat al carrer Mestres Casals i Martorell, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, i la seva construcció compta amb un pressupost de 3,2 milions d’euros. Es preveu que les obres durin entre 12 i 15 mesos i en total, la superfície construïda de l’edificació serà d’uns 1.500 m2. El casal i els allotjaments tindran accessos diferenciats i podran funcionar de forma independent però també podran compartir espais com el menjador amb servei d’àpats amb companyia i bugaderia. A més, hi haurà una terrassa d’ús comunitari.

En tota, l’equipament híbrid -pioner a Barcelona segons el consistori- constarà de planta baixa i tres plantes. Als baixos i primer s’hi ubicarà el casal de gent gran. Les plantes segona, tercera i quarta es destinaran a allotjament.