Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Barcelona incoa 32 expedients sancionadors per anuncis que no inclouen l’índex de referència de preus de lloguer

ACN Barcelona.-Barcelona ha incoat 32 expedients sancionadors a portals web i immobiliàries per no incloure l’índex de referència de preus de lloguer en diversos anuncis. En concret, i a través […]

Avatar
Agències 10/05/2021

ACN Barcelona.-Barcelona ha incoat 32 expedients sancionadors a portals web i immobiliàries per no incloure l’índex de referència de preus de lloguer en diversos anuncis. En concret, i a través d’una recerca aleatòria a Internet, la Unitat de Disciplina i Antiassetjament de l’Ajuntament ha detectat setze anuncis que ometen aquesta dada: 10 corresponen a ofertes publicades a Idealista, 5 a Fotocasa i 1 a Habitaclia. La regidora d’Habitatge, Lucía Martín, ha explicat que de cadascun dels setze anuncis detectats neixen dos expedients, ja que un va cap a la plataforma o portal web on s’anuncia el pis i un altre cap a la immobiliària. En total, els expedients poden sumar un import de 96.000 euros.

De moment, només han reconegut la infracció i pagat la multa tres immobiliàries mentre que la resta d’expedients segueixen oberts.