Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Barcelona engega la versió nadalenca de Sons de Ciutat amb música en viu al carrer a partir del 6 de desembre

ACN Barcelona – La versió nadalenca del festival Sons de Ciutat arrencarà el 6 de desembre, s’allargarà fins el 4 de gener i portarà 113 concerts gratuïts als barris barcelonins. […]

Agències 03/12/2022

ACN Barcelona – La versió nadalenca del festival Sons de Ciutat arrencarà el 6 de desembre, s’allargarà fins el 4 de gener i portarà 113 concerts gratuïts als barris barcelonins. Concretament hi participaran una cinquantena de grups musicals que actuaran a 80 emplaçaments diferents. Durant el període nadalenc les actuacions es faran de dijous a diumenge. Segons l’Ajuntament, Sons de Ciutat “vol ser un acte de complicitat entre el comerç i la cultura, un regla musical a vianants i compradors”, així com també un espai “d’exhibició de talent musical local”. Les propostes musicals del festival són diverses i abasten el jazz, l’indie, el pop, rock, clàssica, música urbana, electrònica, world music, brass bands o cantautor, entre altres.

El tret de sortida al festival el donaran els grups Aura i Working Trio, que actuaran a les 6 de la tarda a la plaça Sant Agustí i a Rambla Catalunya amb Diagonal, respectivament.

Entre els grups que participaran al Sons de Ciutat hi ha l’Orfeó Català, Ferran Palau, Broken Brothers Brass Band, Les Bongo Beat, La Pau, Travelling Jazz o Agatha Krispies, entre altres.

El programa ha estat dissenyat per nou agents musicals de Barcelona, com són Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.

El festival ja va arrencar l’1 d’octubre amb l’edició de tardor i ara continua amb la versió nadalenca. El programa acabarà el 31 de març amb els concerts de primavera, que començaran al febrer.