Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Barcelona demana que no es produeixin 15 desnonaments previstos per a dimecres després del decret del Govern

ACN Barcelona.-Barcelona demana que els desnonaments previstos després del decret anunciat aquest dimarts pel Govern no es produeixin. La Unitat Antidesnonaments de l’Ajuntament té constància de 15 d’ordres d’execució de […]

Avatar
Agències 03/11/2020

ACN Barcelona.-Barcelona demana que els desnonaments previstos després del decret anunciat aquest dimarts pel Govern no es produeixin. La Unitat Antidesnonaments de l’Ajuntament té constància de 15 d’ordres d’execució de desallotjaments a famílies vulnerables previstos per a aquest dimecres, amb 29 adults i 15 menors d’edat. Fonts municipals esperen que no es produeixin i que els Mossos d’Esquadra no hi acudeixin amb dispositius “desmesurats”. “La Unitat seguirà treballant per suspendre aquests llançaments previstos tal i com fa des dels darrers anys, mediant amb els propietaris i buscant solucions per a les famílies”, apunten les fonts. L’Ajuntament també assegura que està estudiant el decret llei del Govern i que encara no en coneix tots els detalls.

Segons dades municipals, s’ha aconseguit aturar prop del 90% de les execucions previstes des de la represa dels desnonaments al setembre, ja sigui prèviament al llançament o a la porta amb el suport veïnal.