Dissabte, 16 d'octubre de 2021 - Edició 1178
La República

Barcelona Comerç rebutja el tancament de bars i restaurants i alerta que comportarà conseqüències “greus”

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha fet públic el seu desacord amb les últimes mesures anunciades pel Govern de la Generalitat. El tancament de bars i restaurants durant 15 dies i la […]

Avatar
Agències 14/10/2020

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha fet públic el seu desacord amb les últimes mesures anunciades pel Govern de la Generalitat. El tancament de bars i restaurants durant 15 dies i la reducció de l’aforament dels comerços al 30% són mesures que, segons Barcelona Comerç, “tindran un greu impacte en les empreses del sector”. També han alertat que aquestes mesures tindran “greus conseqüències” i han subratllat que no les consideren adequades. Barcelona Comerç sosté que les noves mesures “colpegen de forma contundent un sector ja molt afectat per les conseqüències de mesos de restriccions i, en molts casos, suposarà el tancament definitiu de bars i restaurants”.

“Ha fallat l’anticipació. No pot ser que després de 7 mesos, la gran solució per aturar la pandèmia sigui tancar bars i restaurants i limitar l’aforament als comerços. Aquestes noves mesures obligaran a abaixar de forma definitiva la persiana a molts establiments”, ha dit Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç.L’entitat defensa que la restauració contribueix a dinamitzar l’activitat comercial en molts territoris i aporta molts llocs de treball. “La desaparició de bars i restaurants minva l’oferta dels eixos comercials i desconfigura el caràcter d’aquests territoris on el mix d’oferta comercial, restauració i serveis a tocar de casa esdevé el seu principal atractiu”, sentencien des de Barcelona Comerç.