Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Barcelona Comerç considera “desencertat” el pla de Tremosa per obrir tres hores les terrasses

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha considerat “desencertat” el pla proposat pel conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, per obrir tres hores les terrasses dels locals de restauració. L’entitat veu el projecte […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-Barcelona Comerç ha considerat “desencertat” el pla proposat pel conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, per obrir tres hores les terrasses dels locals de restauració. L’entitat veu el projecte “molt allunyat” de les condicions “viables” per a qualsevol establiment del sector per reprendre l’activitat. Per això demana que qualsevol proposta “s’acordi o treballi prèviament” amb les parts implicades i reclama que es tinguin en compte propostes com les recollides a l’anomenat Pacte del Majestic. També lamenta que es plantegi una reobertura “tan acotada” de la restauració davant d’altres suposades mesures d’aquest primer nivell de desescalada, com la reobertura els caps de setmana dels centres comercials, sense acotar superfícies.

A banda, l’entitat es mostra sorpresa pel fet que una altra d’aquestes suposades mesures permeti reobrir els centres d’estètica amb cita prèvia i amb limitació d’una persona per cada prestador de servei, atès que, “de forma majoritària” abans del tancament del 16 d’octubre “ja aplicaven de forma preventiva aquestes restriccions als seus serveis”.Finalment Barcelona Comerç subratlla que el tancament de restauració i centres d’estètica repercuteix “negativament” en l’activitat econòmica del conjunt del territori i “minva” l’atractiu de l’oferta del sector. Per això insta la Generalitat a permetre la reobertura dels locals.