Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Barcelona busca aliances amb València Capital Mundial del Disseny 2022

ACN Barcelona.-Representants de l’Ajuntament de Barcelona i del de València s’han reunit aquest dimarts amb l’objectiu de crear sinergies i buscar línies de col·laboració per promocionar el disseny des de […]

Avatar
Agències 28/07/2021

ACN Barcelona.-Representants de l’Ajuntament de Barcelona i del de València s’han reunit aquest dimarts amb l’objectiu de crear sinergies i buscar línies de col·laboració per promocionar el disseny des de l’eix mediterrani en el marc del Programa de València Capital Mundial del Disseny 2022. Ambdues ciutats, afirmen des del consistori barceloní, volen col·laborar en projectes vinculats al foment del disseny “com a palanca de transformació social i econòmica”. S’hi van tractar temes com la realització d’intercanvis, implementar i promoure la participació de professionals o dur a terme projectes de promoció del sector i de la cultura de les dues ciutats.

A la trobada hi van participar, com a representants barcelonins, el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament, Xavier Marcé, la directora del Disseny Hub Barcelona, Mireia Escobar, i el responsable d’Indústries Creatives, Joan Torrella. De la banda valenciana hi va haver el cap del servei d’Innovació de l’Ajuntament, Fermín Cerezo, el director general de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo, i la responsable de l’anomenat ‘engagement’, Silvia Flórez.