Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Barcelona avança en l’ampliació del parc públic d’habitatge amb la construcció de 2.329 pisos

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona avança en els objectius marcats pel govern d’Ada Colau d’ampliar el parc públic d’habitatge a la ciutat. Fa prop d’un any, la regidora d’Habitatge, Lucía Martín, […]

Avatar
Agències 14/05/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona avança en els objectius marcats pel govern d’Ada Colau d’ampliar el parc públic d’habitatge a la ciutat. Fa prop d’un any, la regidora d’Habitatge, Lucía Martín, va anunciar que es reactivaria en els mesos següents la construcció de prop de 2.400 pisos. Un any després de l’anunci, l’executiu municipal ha assegurat que prop de la meitat ja estan en obres mentre que la resta es troben en licitació i es començaran aviat. En total, han explicat, aquest 2021 hi ha 34 promocions en marxa per construir un total de 2.329 pisos. Una d’aquestes promocions és al barri de la Marina, on aquest divendres s’ha posat la primera pedra i on s’espera fer-hi 72 habitatges de lloguer.

Des d’aquest barri, l’alcaldessa Ada Colau ha assenyalat que és un “màxim històric” i ha apel·lat Estat i Generalitat perquè “acompanyin” l’esforç fet pel consistori. Per la seva banda, Martín ha celebrat el ritme d’ampliació del parc públic per part de l’Ajuntament i ha recordat que l’objectiu marcat és acabar el mandat amb prop de 12.000 pisos sota gestió municipal, en comparació als 7.500 que hi havia el 2015.