Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Barcelona aprova tres projectes de reurbanització als barris de Sants, Camp de l’Arpa i del Farró

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La comissió de govern de l’Ajuntament de Barcelona ha donat llum verd a tres projectes de reurbanització i millora de l’espai públic a tres districtes diferents, proposats i votats per la ciutadania dins del procés de pressupostos participatius, dotats amb 30 milions d’euros (MEUR). Tots tres proposen la pacificació del trànsit de vehicles en l’espai públic, prioritzant l’accessibilitat dels vianants, i que afavoreixi les relacions socials i el comerç de proximitat. Els projectes estan dotats de més de 930.000 euros i són del barri del Farró, de Sarrià-Sant Gervasi; de Sants, districte de Sants-Montjuïc, i del Camp de l’Arpa, Sant Martí.

En el cas de Sants, es preveu una intervenció als carrers Almeria, Rossend Arús, carrer de la Ferreria i plaça d’Ibèria de canvi de mobiliari i de pintura horitzontal per habilitar nous espais per als vianants i delimitant el pas de vehicles.

Publicitat

El projecte per al barri del Farró inclou l’execució de voreres passants i cruïlles elevades. A la plaça Sant Joaquim està prevista una actuació tàctica amb la implantació de mobiliari urbà a la zona oest de la plaça per restringir el pas de vehicles i afavorir l’ús de l’espai públic per part dels vianants, creant espais d’estada.

Pel que fa al del Camp de l’Arpa, consisteix a configurar un nou espai per als vianants a través de dos tipus d’actuacions: actuacions tàctiques amb intervencions sobre el mobiliari urbà, senyalització i pintura, i en segon lloc, actuacions amb la construcció de plataforma única als carreres Degà Bahí i Eterna Memòria.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió