Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Barcelona aprova inicialment el decret per restringir els vehicles de mobilitat personal a Ciutat Vella a l’estiu

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el decret que regula les restriccions de circulació d’alguns vehicles de mobilitat personal al districte de Ciutat Vella coincidint amb els mesos d’estiu. […]

Agències 23/05/2019

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el decret que regula les restriccions de circulació d’alguns vehicles de mobilitat personal al districte de Ciutat Vella coincidint amb els mesos d’estiu. Aquesta mesura, que s’aplica des del 2016, pretén alleugerir l’ocupació de l’espai públic i les molèsties als veïns. Els patinets elèctrics, segways i altres vehicles d’aquest tipus d’ús comercial només podran anar per les dues rutes establertes per ordenança, que permeten creuar el districte de nord a sud i d’est a oest. A més, hauran d’estar identificats i inscrits en el registre corresponent. L’ordenança preveu multes d’entre 100 i 500 euros en cas d’incompliment. Aquest document està en exposició pública fins a mitjans de juny.

Les rutes van de Portal de la Pau per passeig Colom, passeig d’Isabel II, Marqués de l’Argentera i passeig de Circumval·lació, i per passeig de Picasso, Lluís Companys, Pujades i l’avinguda Meridiana.