Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Barcelona acull l’any vinent la conferència mundial de protecció dels oceans de l’ONU

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per Fira de Barcelona, acollirà del 10 al 12 d’abril del 2024 la Conferència del Decenni de l’Oceà de l’ONU, un esdeveniment mundial que congrega governs, experts, científics i societat civil. L’objectiu de la trobada és buscar solucions per a una major protecció dels oceans. Paral·lelament, tindran lloc diferents activitats a la ciutat per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat d’aquest ecosistema. L’esdeveniment comptarà amb l’assistència de prop d’un miler de persones d’arreu del món i està organitzat per la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental (COI) de la UNESCO.

La conferència reunirà governs, gestors, el sector marítim, la filantropia, el sector privat i la societat civil per fer un balanç dels resultats dels tres primers anys del Decenni de l’Oceà i construir un full de ruta fins al 2030.

Publicitat

En aquest sentit, un dels grans objectius serà crear solucions basades en la ciència que donin resposta a reptes globals com el canvi climàtic, la seguretat alimentària, la conservació de la biodiversitat, l’economia oceànica sostenible, la contaminació i els perills naturals.

L’esdeveniment compta també amb l’organització de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació Barcelona Capital Nàutica, i del Comitè Nacional de la Dècada de l’Oceà d’Espanya, liderat pel Ministeri de Ciència i Innovació a través del CSIC.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió