Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’ de La Pera Llimonera guanya el Premi del públic de la Mostra Igualada

ACN Igualada.-La companyia La Pera Llimonera s’ha endut, per votació popular, el Premi al millor espectacle de la Mostra Igualada 2019 per ‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’. […]

Agències 28/05/2019

ACN Igualada.-La companyia La Pera Llimonera s’ha endut, per votació popular, el Premi al millor espectacle de la Mostra Igualada 2019 per ‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’. El premi, concedit per l’Ajuntament d’Igualada, suposarà la contractació de l’espectacle a la ciutat. Concretament, es podrà veure per la Festa Major 2020. El muntatge ja havia obtingut abans el Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada, atorgat per un jurat professional. Això suposa que, per primera vegada, un espectacle programat a la fira s’endurà els dos guardons. El Premi Alcover consisteix en una gira pels teatres adherits d’arreu del territori de parla catalana.

Aquesta és la tretzena edició que el públic de la Mostra Igualada decideix el millor espectacle de la fira per votació popular. ‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’ explica el trepidant viatge d’un esquirol i un bolet a la recerca d’un nou arbre on viure. L’espectacle ha registrat un total de 926 vots.