Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Ballart estructura el nou ajuntament de Terrassa en cinc àrees, a més de Presidència

ACN Terrassa.-L’exsocialista Jordi Ballart ha estructurat el nou ajuntament de Terrassa en cinc àrees, a més de la de Presidència. Isaac Albert, Núria Marín, Lluïsa Melgares, Noel Duque i Teresa […]

Avatar
Agències 18/06/2019

ACN Terrassa.-L’exsocialista Jordi Ballart ha estructurat el nou ajuntament de Terrassa en cinc àrees, a més de la de Presidència. Isaac Albert, Núria Marín, Lluïsa Melgares, Noel Duque i Teresa Ciurana seran els seus tinents d’alcalde. A banda, Jennifer Ramírez serà l’encarregada de Presidència. Albert durà Promoció Econòmica i projecció de la ciutat. Marín serà la titular de Serveis Generals i Govern Obert. Melgares s’encarregarà de Territori i Sostenibilitat. Duque encapçalarà l’àrea de Drets Socials. I Ciurana ocuparà la cartera de Cicles de la Vida. Aquesta estructura política, segons s’indica des del consistori terrassenc, busca reforçar l’atenció als diferents cicles de la vida de les persones, el benestar de la ciutadania i la promoció econòmica.

De la regidoria de Presidència dependran Premsa, Comunicació, la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, Protocol, Relacions Institucionals, Usos del Temps i la regidoria de Rieres, de nova creació, que prioritzarà la transformació urbana de les rieres i la relació amb les altres administracions en aquest àmbit. Dins de Presidència hi haurà també Plans i Projectes de Ciutat, que portarà Isaac Albert.Pel que fa a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Melgares portarà directament les regidories de Mobilitat, Trànsit i Transport; Neteja i Residus; Habitatge i Rehabilitació; Accessibilitat, i finalment Aigua.De Serveis Generals i Govern Obert en penjaran les regidories de Serveis Econòmics; Organització i Recursos Humans; Gestió Tributària i Recaptació; Serveis Jurídics; Contractació; Patrimoni; Atenció Ciutadana, i Serveis Funeraris i Cementiri.Cicles de la Vida inclourà la regidoria d’Infància i Adolescència; la de Joventut; la d’Adultesa i Famílies; la de Gent Gran; la d’Educació, i la de Qualitat Democràtica.I dins l’àrea de Drets Socials hi haurà la regidoria de Serveis Socials i Ocupació i la nova regidoria de Benestar Animal. També hi haurà Polítiques de Gènere; LGTBI+; Habitatge Social; Solidaritat i Cooperació; Ciutadania, Convivència i Drets Humans; Salut; Capacitats Diverses, i Normalització Lingüística.Pel que fa a l’àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, en dependran Relacions Internacionals; Indústria i Polígons; Empresa; Ocupació i FP, i Consum. A més, dins d’aquesta àrea hi haurà Cultura; Esports; Universitats; Turisme; Comerç i Mercats; Projectes Audiovisuals, i Economia Social i Innovació.Aquesta estructura política comptarà amb una figura de nova creació, la de Coordinador General. Isidre Colás, actual director dels Serveis Jurídics i Secretaria General de l’Ajuntament, ocuparà aquest càrrec.Pel que fa a les regidories de Districte, el Districte 1 serà per a Rosa Boladeras, el 2 per a Lluïsa Melgares, el 3 per a Mónica Polo, el 4 per a Jennifer Ramírez, el 5 per a Xavier F. Rivero, el 6 per a Noel Duque i el 7 per a un dels representants del PSC pendent de designació.