Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Bal, després que Cs es quedi sense representació a Madrid: “Tot i el mal resultat demà seguirem treballant pel mateix”

ACN Madrid.-El candidat de Cs, Edmundo Bal, ha lamentat la gran derrota que ha patit el seu partit a les eleccions a la Comunitat de Madrid, on han passat de […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Madrid.-El candidat de Cs, Edmundo Bal, ha lamentat la gran derrota que ha patit el seu partit a les eleccions a la Comunitat de Madrid, on han passat de tenir 26 diputats a no obtenir-ne cap i desaparèixer de l’Assemblea de Madrid. “No hem sabut transmetre la utilitat del centre polític, la gent no s’ha adonat que el futur a Madrid i a Espanya és en la moderació, el centre i la falta de radicalitat”, ha afirmat en una compareixença després de conèixer els resultats electorals. Bal ha admès que ha estat “un mal resultat” però ha assegurat que demà s’aixecaran “per seguir treballant pel mateix”. El candidat ha assegurat que a les properes eleccions Cs tornarà i se’l trobaran “més viu que mai”.

Bal ha insistit que el repte “era molt difícil” i ha assegurat que té “molt mèrit” que els taronges “hagin fet valer el projecte polític”. El candidat de Cs ha lamentat que “la gent no s’ha adonat que el futur a Madrid i a Espanya és a la moderació, el centre i la falta de radicalitat”. “No hem sabut convèncer la gent”, ha admès.Ciutadans ha estat el gran perjudicat de les eleccions, ja que ha passat dels 26 escons que tenia a no obtenir-ne cap i quedar sense representació a l’Assemblea de Madrid. Davant aquests resultats, el candidat dels taronges ha avisat que “el govern de Madrid serà pitjor” sense que hi sigui Cs. De fet, els taronges van formar part de l’executiu fins que la moció de censura a Múrcia va precipitar les eleccions madrilenyes.Durant el seu discurs per valorar els resultats i amb el 90% ja escrutat, Bal ha remarcat que el repte “era molt difícil” però ha dit que el va assumir “sabent que feia el correcte”. “Avui tot i el mal resultat segueixo pensant que és el correcte”, ha assegurat. El candidat de Cs ha demanat a tots aquells que els han donat suport que vagin “amb el cap ben amunt” perquè demà, afirma, seguiran treballant pel projecte.