Dilluns, 25 de gener de 2021 - Edició 914
La República

Baixen a 5 els centres educatius que continuen tancats pel temporal Filomena

ACN Barcelona.-Un total de cinc centres no han pogut reobrir les portes encara aquest dimecres a causa dels efectes del temporal Filomena. D’aquets, tres es troben a la comarca del […]

Avatar
Agències 13/01/2021

ACN Barcelona.-Un total de cinc centres no han pogut reobrir les portes encara aquest dimecres a causa dels efectes del temporal Filomena. D’aquets, tres es troben a la comarca del Prioriat, un a l’Alt Empordà i un al Pallars Jussà. La resta de centres que aquest dimarts estaven tancats, fins a 18, han obert. Al Priorat continuen tancades l’Escola Llicorella – ZER L’Aglà de Gratallops, l’Escola Pius XII – ZER L’Aglà del Molar i l’Escola Rossend Giol – ZER Baix Priorat de Porrera. Hi ha 51 alumnes afectats. Tampoc han pogut reobrir l’Escola Lliurona d’Albanyà (Alt Empordà), amb 11 alumnes, ni l’Escola d’Espluga de Serra –ZER Alta Ribagorça d’Espluga de Serra (Pallars Jussà), amb 16 alumnes. A més, hi ha vuit comarques amb afectacions al transport.

(Aquesta notícia substitueix l’anterior sobre el mateix tema amb l’actualització per part del Departament d’Educació dels centres tancats)En concret, les afectacions al transport escolar es donen a Conca de Barberà, Baix Camp, Priorat, Terra Alta (ruta suspesa), Ribera d’Ebre (ruta suspesa), Pallars Jussà, Alt Urgell i les Garrigues.Pel que fa al centre de l’Alt Empordà i el del Pallars Jussà, en un primer moment la Conselleria havia informat que havien reobert però finalment no ho ha pogut fer per problemes d’accés.

Relacionats