Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Badalona reforça la seguretat al Centre Comercial Màgic per evitar noves agressions masclistes

|

- Publicitat -

ACN Badalona – L’Ajuntament de Badalona ha anunciat que reforçarà la seguretat exterior i interior del Centre Comercial Màgic per evitar nous casos d’agressions masclistes a menors com els que han transcendit les darreres setmanes, com la violació en grup a una nena. El consistori s’ha reunit aquest dimarts amb l’Hospital Germans Trials i Pujol, la Guàrdia Urbana, els Mossos i el mateix centre comercial per abordar la situació. Les mesures de reforç passen pel patrullatge a peu d’agents de Mossos i Guàrdia Urbana. Precisament, aquest dimecres diverses col·lectius de dones han convocat una roda de premsa per explicar altres casos d’agressions.

L’Ajuntament indica que des del moment que s’han conegut aquests fets, s’han activat els recursos municipals per posar-los al servei de les víctimes. El consistori continua revisant, amb altres administracions, els protocols d’actuació i intervenció per tal detectar i prevenir possibles nous casos als centres comercials i espais d’oci de la ciutat.

Publicitat

Alhora manté la voluntat de personar-se com a acusació popular per defensar aquests casos de víctimes d’agressió sexual.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió