Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Aznar emplaça Casado a atendre la proposta de pacte d’Estat però alerta que no pot servir per “obrir la Constitució”

ACN Madrid .-L’expresident del govern espanyol, José María Aznar, emplaça el líder del PP, Pablo Casado, a atendre la proposta de pacte d’Estat de Sánchez però adverteix que no ha […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Madrid .-L’expresident del govern espanyol, José María Aznar, emplaça el líder del PP, Pablo Casado, a atendre la proposta de pacte d’Estat de Sánchez però adverteix que no ha de permetre que serveixi per “obrir la Constitució”. En un editorial al FAES, Aznar diu que seria “inadmissible” que s’aprofités la crisi per fer “arranjaments territorials” condicionats a les “urgències confederals del PNB i el “secessionisme dels nacionalistes catalans”. L’expresident assegura que ens trobem davant d’un “govern fallit” i que “el destí dels projectes fallits és el de ser oblidats i, en últim terme, substituïts”.

Aznar diu que els populars ha d’atendre la petició pel “deure” que té de representar a milions d’espanyols i que l’acord ha de passar per oferir “estabilitat i la continuïtat bàsica de les polítiques econòmica, fiscal i laboral en els propers anys”.