Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Ayuso anuncia ajudes directes als sectors que han quedat exclosos dels 11.000 MEUR del govern espanyol

ACN Madrid.-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha comparegut aquest dimecres per anunciar que el seu govern donarà ajudes directes als sectors afectats per la pandèmia […]

Agències 17/03/2021

ACN Madrid.-La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha comparegut aquest dimecres per anunciar que el seu govern donarà ajudes directes als sectors afectats per la pandèmia “que han quedat exclosos” del paquet d’11.000 MEUR anunciat pel govern espanyol. Seran entre 3.000 euros per als autònoms fins a 200.000 euros per a les empreses més afectades que hagin perdut com a mínim el 30% de la facturació. Se’n beneficiaran les perruqueries, acadèmies, tallers, centres d’estètica, botigues de souvenirs, autoescoles, ferreteries, botigues de mobles i d’il·luminació, els establiments d’electrodomèstics i llibreries, entre altres. Madrid celebra eleccions autonòmiques el 4 de maig.

El conseller d’Economia, Enrique Ossorio, ha afirmat que les ajudes es començaran a concedir al mes d’abril i que es donaran tants diners com siguin necessaris “per cobrir el que el govern de la nació exclou”.”Creiem que serà una quantitat important, però depèn dels termes i condicions que defineixi el govern de la nació a la seva ordre ministerial” per poder cobrir aquells que en quedin exclosos.Segons Ossorio, la Comunitat de Madrid ja ha posat en marxa els preparatius per concedir aquestes ajudes que aniran a parar a “milers i milers d’autònoms i empreses”.