Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Audax Renovables posa en marxa dues plantes fotovoltaiques a Castella-La Manxa

ACN Badalona.-Audax Renovables ha obtingut aquest dimecres l’autorització d’explotació per l’entrada en funcionament de les plantes fotovoltaiques Carolinas I i Carolinas II, situades a la província de Guadalajara (Castella-La Manxa). […]

Avatar
Agències 02/06/2021

ACN Badalona.-Audax Renovables ha obtingut aquest dimecres l’autorització d’explotació per l’entrada en funcionament de les plantes fotovoltaiques Carolinas I i Carolinas II, situades a la província de Guadalajara (Castella-La Manxa). Les dues instal·lacions tindran una potència total de 10 MWp, segons ha informat l’empresa a través d’un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En paral·lel, el grup amb seu a Badalona preveu finalitzar la construcció de deu plantes més abans que acabi el 2021 per incrementar la seva capacitat per generar energia procedent de fonts renovables. Cinc d’elles es troben la província de Toledo, quatre a la província de Guadalajara i una a Huelva.

Segons ha informat Audax, tots els projectes han estat finançats a través de l’emissió de bons verds, sense necessitat d’acudir a finançament extern.