Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Aturem BCN World estudiarà emprendre accions legals si es consuma la venda dels terrenys de CaixaBank a l’Incasòl

ACN Tarragona.-Aturem BCN World no descarta emprendre accions legals contra el Govern si es consuma la compra per part de l’Incasòl dels terrenys que CaixaBank té al Centre Recreatiu i […]

Avatar
Agències 26/11/2020

ACN Tarragona.-Aturem BCN World no descarta emprendre accions legals contra el Govern si es consuma la compra per part de l’Incasòl dels terrenys que CaixaBank té al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Salou i Vila-seca, per tal que després siguin venuts a Hard Rock. La plataforma ha apuntat que la compravenda per 120 MEUR es pot produir la setmana vinent. Per l’entitat es podrien perdre aquests diners públics, ja que interpreten que les clàusules del contracte permeten que Hard Rock pugui retornar els terrenys “molt fàcilment” si finalment no fa la inversió per construir el complex d’oci i joc. Aquest dijous una quarantena de persones s’han concentrat davant la seu de CaixaBank a Tarragona per reclamar que s’aturi el projecte.

Des d’Aturem BCN World han assegurat que l’acció de compravenda dels terrenys al Govern no li sortirà gratis, ja que el fet que el traspàs a Hard Rock per part de l’Incasòl sigui a terminis i amb clàusules fa que, a la pràctica, la Generalitat posi diners. El portaveu de la plataforma, Joan Pons, ha afirmat que l’entitat va guanyar una sentència als tribunals, que va declarar parcialment nul el Pla Director Urbanístic de reordenació de l’àmbit del CRT. Un pla que el Govern ha dit que refarà. Per Pons, “cal veure si amb les condicions estipulades l’inversor està interessat en tirar endavant el projecte” i ha reiterat que entenen que “les clàusules que hi ha al contracte posen en risc 120 MEUR”. Si la compravenda dels terrenys s’acaba duent a terme, l’entitat no descarta noves mobilitzacions.

Relacionats