Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Atemptat contra l’entorn de Putin

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ entrevista la consellera de R Recerca i Universitats , Gemma Geis: “Ens cal tenir la direcció estratègica”. Espai […]

Agències 21/08/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ entrevista la consellera de R Recerca i Universitats , Gemma Geis: “Ens cal tenir la direcció estratègica”. Espai central de la portada per al partit de futbol masculí entre el FC Barcelona i la Reial Societat.

El futbol també és protagonista a l”Ara’, que recull l’entrevista de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) al president de la Generalitat, Pere Aragonès: “Aragonès insta Junts a substituir Borràs”. El titular del dia, però, és per als delictes sexuals: “Una denúncia per violació cada 12 hores a Catalunya”.

L”ABC’ parla de les conseqüències de la inflació: “Las familias se endeudan el<br />
doble para llegar a fin de mes”. Imatge de les investigacions policials per l’explosió del vehicle on viatjava la filla d’un assessor del president rus: “El atentado contra la hija del ideólogo de Putin eleva la tensión entre Moscú y Kiev”.

‘La Razón’ recupera la banda terrorista ETA: “Etarras huidos: regreso sin<br />
dar cuentas ante la Justicia”. “Asesinan a la hija del ideólogo de Putin”, diu també el rotatiu madrileny.

L’explosió a Moscou també apareix a la portada d”El Mundo’: “La élite rusa pide golpear Ucrania tras el atentado al ideólogo de Putin”. Titular del dia per al mercat laboral: “La temporalidad se dispara en el sector público hasta el 32%”.

“El Ejército pide aviones F-35 de EE UU ante el retraso del nuevo eurocaza”, explica ‘El País’, que també parla de l’atemptat a Moscou: “Una bomba mata a la hija de Dugin, el filósofo del Kremlin”.