Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Ata exigeix que el paquet de suport a empreses, pimes i autònoms anunciat per Sànchez siguin ajudes directes

ACN Barcelona.-El president de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor, ha exigit aquest dimecres que el paquet de suport d’11.000 milions d’euros destinant a empreses, pimes i autònoms anunciat […]

Agències 24/02/2021

ACN Barcelona.-El president de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor, ha exigit aquest dimecres que el paquet de suport d’11.000 milions d’euros destinant a empreses, pimes i autònoms anunciat per Pedro Sánchez siguin ajudes directes. En una compareixença per valorar l’últim baròmetre sobre la situació dels autònoms, Amor ha assegurat que l’anunci de l’executiu espanyol és “benvingut” tot i que “per a molts autònoms arriba tard”. “Espero que el pla anunciat pel president siguin ajudes directes i no experiments”, ha afegit L’enquesta elaborada per ATA mostra que mig milió d’autònoms necessita finançament en aquest moment i un 57% dels treballadors per compte propi dubten si podran mantenir la seva activitat durant aquest 2021.

“Aquestes ajudes han d’arribar com més aviat millor perquè anem tard. Hi ha un esgotament psicològic, econòmic i financer dels autònoms que tots els mesos han de pagar cotitzacions, subministraments, rentings”, ha insistit.