Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

ATA considera “clarament escasses” les mesures econòmiques del govern espanyol per als autònoms

ACN Barcelona.-La Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) ha considerat “clarament escasses” les mesures econòmiques de l’executiu espanyol per als autònoms. “Estan molt allunyades del S.O.S que llancen davant […]

Avatar
Agències 12/03/2020

ACN Barcelona.-La Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) ha considerat “clarament escasses” les mesures econòmiques de l’executiu espanyol per als autònoms. “Estan molt allunyades del S.O.S que llancen davant la situació crítica que estan vivint”, ha manifestat a través d’un comunicat. En aquest sentit, l’associació ha demanat al govern espanyol que garanteixi la prestació per “cessament d’activitat”, un dret dels autònoms “que no funciona com caldria”. A més, ha reclamat “l’exempció” de la quota a la Seguretat Social per a tots aquells autònoms que hagin de cuidar fills o persones dependents. “Lamentem molt que el govern espanyol torni a oblidar els autònoms”, ha assegurat el president de l’ATA, Lorenzo Amor.

“A veure si és veritat que quan un autònom es vegi obligat a cessar l’activitat per un motiu com aquest, de força major, no se li posa cap pega i se li reconeix i paga la prestació per cessament d’activitat de forma immediata”, ha afegit Amor.