Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

ATA celebra que els autònoms societaris tinguin accés a la tarifa plana

ACN Barcelona.-La Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) ha celebrat aquest dimarts que els autònoms societaris tinguin accés a la tarifa plana com la resta d’autònoms després de tres […]

Agències 08/09/2020

ACN Barcelona.-La Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) ha celebrat aquest dimarts que els autònoms societaris tinguin accés a la tarifa plana com la resta d’autònoms després de tres sentències del Tribunal Suprem pronunciant-se en aquest sentit. En un comunicat, l’organització considera que la rectificació que haurà d’aplicar la Seguretat Social és “una gran victòria”. Pel president d’ATA, Lorenzo Amor, el canvi de criteri “torna un dret que tenien per llei els autònoms societaris” i és “molt important” perquè permetrà a aquest col·lectiu acollir-se a la tarifa plana. “A qui se’ls va denegar han de demanar la seva revisió”, ha assegurat Amor.

ATA també subratlla que els recursos d’alçada pendents de resoldre aquesta qüestió s’hauran d’estimar i assenyala que les resolucions ja fermes en via administrativa perquè en el seu moment perquè per exemple no es van impugnar es podrà instar al a seva revisió sempre que els interessats ho demanin expressament.