Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Àstrid Desset serà la nova directora del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC)

ACN Barcelona.-L’actual alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, serà la nova directora gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) en substitució de Marga Bonmatí. Així ho ha comunicat avui el vicepresident […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-L’actual alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, serà la nova directora gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) en substitució de Marga Bonmatí. Així ho ha comunicat avui el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró com a titular del Departament de Polítiques Digitals i president del Consorci. El nomenament es farà efectiu la tercera setmana de juliol. El Consorci AOC l’integren la Generalitat i els governs locals representats per Localret i té l’origen en el Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la Societat de la Informació a les administracions públiques catalanes, signat al Parlament el 2001.

Graduada en Enginyeria Informàtica i actualment cursant un Màster en Innovació i transformació Digital per la UOC, ha estat presidenta del Consorci del Ter, vicepresidenta de Projecció Exterior i Institucional de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, i consellera de l’àrea d’organització interna, àmbit Informàtica, del Consell Comarcal de la Selva.Ha desenvolupat la seva carrera professional com a tècnica en sistemes d’informació, treballant inicialment per compte propi i, des del 2010, a l’administració publica, implementant sistemes d’anàlisi de dades per a la presa de decisions, programari de gestió i de tramitació en línia, i eines digitals col·laboratives.