Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Associacions critiquen que no s’estan complint els terminis per pacificar els entorns escolars d’Entença

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Les entitats impulsores de la pacificació dels entorns escolars del carrer Entença han criticat que no s’estan complint els terminis. En un comunicat, han afirmat que la primera fase hauria d’haver començat al juliol i havia de consistir en reduir un carril de circulació entre la Gran Via i Consell de Cent. Han desconfiat que el projecte s’executi al febrer del 2023, com estava previst. Han afegit que s’han fet canvis “sense comptar” amb les entitats i han denunciat la manca d’informació. D’altra banda, han lamentat que a les voreres del carrer s’hi han ubicat contenidors de neteja. Amb tot, han afirmat que el carrer continua sent “una autopista de pujada a la zona alta de la ciutat amb més de 26.000 vehicles diaris”.

En aquest sentit, han afirmat que els entorns escolars continuen sent espais pocs segurs i altament contaminats. Han reclamat també que el radar que hi ha entre Provença i Roselló passi a ser realment efectiu i l’incompliment dels màxims de velocitat impliqui sancions.

Publicitat

Per tot plegat, han asseverat que no volen una pacificació a mitges sinó que s’executi el projecte sencer de pacificació dels entorns escolars.

Les entitats impulsores de ‘Pacifiquem els entorns escolars del carrer Entença’ són l’AMPA Joan Miró, l’AFI Entença, l’AFA Xirinacs, la Llar d’Infants Àgora i l’Associació de Veïns Eixample Esquerra.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió