Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

Associacions comercials demanen vacunar treballadors de sectors com el comerç o les perruqueries

ACN Barcelona.-PIMEComerç i diverses associacions comercials han demanat al Govern vacunar treballadors d’altres sectors essencials, després d’haver vacunat el personal mèdic, les forces de seguretat o els professors. Les entitats […]

Avatar
Agències 07/04/2021

ACN Barcelona.-PIMEComerç i diverses associacions comercials han demanat al Govern vacunar treballadors d’altres sectors essencials, després d’haver vacunat el personal mèdic, les forces de seguretat o els professors. Les entitats han recordat que els altres sectors essencials, com el comerç o les perruqueries, han estat de cara al públic des del principi de la pandèmia. “Si es vol recuperar l’economia el més aviat possible, s’ha de vetllar perquè el personal que treballa en els mercats municipals, els supermercats, les fleques, les fruiteries, les peixateries, les carnisseries, les pastisseries, els estancs, les perruqueries o els centres d’estètica, així com la restauració, estiguin també vacunats”, han manifestat en un comunicat.

Entre les entitats adherides estan l’Associació de Concessionaris del Mercat de Sant Martí, el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, el Gremi de Peixaters de Catalunya, el Gremi de Restauració de Barcelona, la Federació de Gremis de Detallistes de Productes Alimentaris o la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa, entre altres.