Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Assalten el cotxe del candidat a l’alcaldia de l’Ametlla del Vallès per Ametlla’t i li deixen una nota amenaçadora

|

- Publicitat -

ACN L’Ametlla del Vallès – L’actual quart tinent d’alcalde i alcaldable a l’Ametlla del Vallès per Ametlla’t, Jan Santaló, ha denunciat aquest dimarts als Mossos d’Esquadra l’assalt al seu cotxe i la troballa al seu interior d’una nota amenaçadora. Santaló era la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, on treballa com a professor d’Economia. En sortir de classe s’ha trobat un vidre del cotxe trencat i la guantera remoguda, d’on n’havien extret documents, un dels quals tacat de sang. Al seient del conductor hi ha trobat una nota on s’hi llegeix ‘vamos a por ti’, motiu pel qual ha presentat denúncia a la comissaria de Granollers. El seu entorn té una sospita sobre l’autoria, que espera que pugui aclarir la mostra genètica extreta de la taca de sang.

Santaló ha trigat en adonar-se dels fets, que han passat en un breu espai de temps durant aquest matí de dimarts. L’assaltant o assaltants han accedit al vehicle trencant la finestra posterior esquerre, i des d’allà han accedit a la guantera, d’on han tret uns documents del vehicle i d’on, d’entrada, el propietari n’ha trobat a faltar un rebut de l’asseguradora.

Publicitat

“Quan m’he trobat el cotxe he anat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Granollers, on la policia científica ha pres mostres de la sang trobada i de la nota, i el que suggereixen és que difícilment la persona que ho ha fet buscava res de valor, de fet no s’han endut res”, explica Santaló en declaracions a l’ACN.

Aquest fet fa pensar que podria tractar-se d’algú de l’entorn del regidor o bé que hi ha tingut relació directa, si bé descarta parlar obertament de ningú perquè hi ha una investigació oberta i ara per ara no hi ha cap prova determinant. Ara, però, caldrà esperar els resultats de les probes principals.

“Es tracta de la mostra de sang i la de les empremtes dactilars, per distingir-les de les meves, i això preveuen que trigarà dies”, avança Santaló. Els agents també han examinat el vehicle per assegurar-se que no hi havien posat cap dispositiu de seguiment.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió