Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Asaja repartirà fruita dolça entre els visitants de la 65a Fira de Sant Miquel de Lleida

ACN Lleida.-Asaja Lleida portarà a terme la campanya ‘Menjar fruita és salut. Menja fruita de Lleida!’ en el marc de la 65a Fira de Sant Miquel de Lleida, amb l’objectiu […]

Avatar
Agències 23/09/2019

ACN Lleida.-Asaja Lleida portarà a terme la campanya ‘Menjar fruita és salut. Menja fruita de Lleida!’ en el marc de la 65a Fira de Sant Miquel de Lleida, amb l’objectiu de promocionar el consum de fruita dolça i donar a conèixer els beneficis per a la salut del seu consum. Els visitants rebran una bossa amb diferents peces (pomes, peres i fruita de pinyol) que podran recollir en els estands instal·lats als accessos al recinte firal. Les bosses s’acompanyaran d’un tríptic informatiu amb recomanacions per al consum de fruita. També s’ha elaborat un espot per donar a conèixer la campanya que es difondrà per xarxes socials i mitjans locals i que també pretén animar a visitar la Fira de Sant Miquel. La campanya compta amb la col·laboració de Fira de Lleida, la Paeria i el Departament de Salut.

L’objectiu principal de la campanya, que s’ha presentat aquest dilluns, és promocionar i fer valdre el sector de la fruita dolça de Lleida, enguany posant l’èmfasi en els beneficis del consum de fruita per a la salut, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Es tracta del segon any consecutiu que Asaja Lleida posa en marxa aquesta iniciativa coincidint amb la Fira Agrària de Sant Miquel. L’any passat la campanya portava per lema ‘Un dels nostres tresors’.