Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Artadi aposta per convertir part de l’aparcament per a cotxes en superfície en espai verd

ACN Barcelona.-La número dos de JxCat a les eleccions a Barcelona, Elsa Artadi, ha proposat aquest dimarts convertir part de l’aparcament per a cotxes en superfície en espai verd. Artadi […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Barcelona.-La número dos de JxCat a les eleccions a Barcelona, Elsa Artadi, ha proposat aquest dimarts convertir part de l’aparcament per a cotxes en superfície en espai verd. Artadi ha defensat que la mobilitat és un “servei” i que cal utilitzar les noves tecnologies per transformar Barcelona en una ‘ecociutat’ de referència. “Eficient, sostenible, verda i saludable”, ha dit. En un acte organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i el Cercle d’Infraestructures, la número dos de la candidatura encapçalada per Quim Forn, ha dit que “cal incentivar” el canvi de flotes per cotxes elèctrics menys contaminants.

La número dos de JxCat ha assegurat que un dels grans reptes de la ciutat és millorar els accessos i la connexió amb l’àrea metropolitana. “Molta gent fa servir el vehicle privat perquè les alternatives no són prou bones”, ha dit. Sobre la unió dels tramvies per la Diagonal, Artadi ha defensat que la implantació de la D30 es podria fer “demà mateix” i ha subratllat que no hi ha ni “consens tècnic ni polític” per tirar endavant la connexió dels tramvies.Pel que fa a les superilles, Artadi ha lamentat que “s’hagin planificat des del despatx” i sense la participació de la ciutadana. Sobre la gratuïtat del transport públic en episodis d’alta contaminació, la número dos de JxCat ha dit que “no solucionarà el problema de la congestió”. “El problema és donar millor servei”, ha dit.