Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Arrenquen els treballs de construcció de la nova escola La Serreta de Santpedor

ACN Santpedor.-Els treballs de construcció de la nova escola La Serreta de Santpedor (Bages) han arrencat aquest mes de desembre. Les obres, finançades per la Generalitat i que compten amb […]

Agències 02/12/2020

ACN Santpedor.-Els treballs de construcció de la nova escola La Serreta de Santpedor (Bages) han arrencat aquest mes de desembre. Les obres, finançades per la Generalitat i que compten amb un pressupost de tres milions d’euros, es perllongaran durant un màxim de tres anys. El nou centre, que s’està aixecant en un solar de cessió municipal, substituirà els mòduls prefabricats, on s’imparteix primària. El nou equipament, de 2.329 metres quadrats, comptarà amb una sola línia educativa i capacitat per a 225 alumnes.

L’escola La Serreta porta des del curs 2007-2008 funcionant en mòduls prefabricats i, des de l’AMPA, feia anys que reclamaven l’edifici definitiu. No va ser, però, fins al maig de 2019 que la Generalitat va aprovar el projecte de l’edifici que ara s’ha començat a construir.El nou edificiEl nou equipament tindrà un espai d’educació infantil apte per a 55 nens i nenes repartits en tres aules, lavabos per a nens i mestres, aula de psicomotricitat, tutoria i magatzem.En l’espai destinat a educació primària hi haurà 10 aules, 6 per als cursos més una de desdoblament, una de reforç, una aula específica i una d’informàtica. També tindrà cuina, magatzem i lavabos.Els espais comuns es disposen de manera diferenciada amb espai polivalent amb vestidors, magatzem i un escenari. A més, espais de serveis i l’espai reservat per a administració del centre, consergeria i AFA.