Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

Arrels mostra el seu suport a l’home ferit per la Guàrdia Urbana i apunta que el seu equip jurídic “seguirà el cas”

ACN Barcelona.-La fundació Arrels ha mostrat el seu suport a l’home ferit per un tret d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest dissabte. L’entitat assegura que estan “consternats” […]

Avatar
Agències 21/11/2020

ACN Barcelona.-La fundació Arrels ha mostrat el seu suport a l’home ferit per un tret d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest dissabte. L’entitat assegura que estan “consternats” i apunta que el seu equip jurídic “seguirà el cas”. Així ho han explicat a través de Twitter, on han aprofitat per reivindicar que coneixien a la persona ferida, confirmant que vivia al carrer. “L’acompanyarem en la seva recuperació” han assegurat. La fundació també ha subratllat que la violència “física i verbal” envers les persones sense llar a Barcelona ha augmentat.

“El 2019, un 40% ens van explicar que havien estat víctimes d’agressions” han relatat, afegint que es tracta de situacions que afecten a la salut física i mental d’aquells que les pateixen. “Tres persones van ser assassinades durant el confinament” han conclòs.

>

Relacionats