Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Arran, a Sàmper: “La mobilització no s’aturarà fins que caiguin ell i tots els seus”

ACN Barcelona.-Els joves de l’esquerra independentista d’Arran ha assegurat aquest divendres que la mobilització juvenil no s’aturarà fins que “caiguin” el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “i tots els seus”, sense […]

Avatar
Agències 05/03/2021

ACN Barcelona.-Els joves de l’esquerra independentista d’Arran ha assegurat aquest divendres que la mobilització juvenil no s’aturarà fins que “caiguin” el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “i tots els seus”, sense especificar en què s’hauria de traduir això. Arran ho diu en resposta al conseller, que va demanar-los que abandonessin la “violència” en les protestes posteriors a l’empresonament de Pablo Hasel. En una roda de premsa davant el Departament d’Interior, Adriana Roca, portaveu d’Arran, ha denunciat que la “vertadera violència és la brutalitat policial, els desnonaments i el racisme”. També ha afirmat que les protestes i els aldarulls es produeixen per “la precarietat i les vides de misèria que estan condemnats a viure el jovent”

Roca també ha avisat que “fins que el conseller d’Interior no entengui que la seva policia, la primera executora de violència, els pica i els buida ulls, no podrà veure que la seva lluita no s’aturarà per molta repressió que pateixin”. El grup ha sigut acompanyat per diversos col·lectius, com el Sindicat de l’Habitage, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres grups de suport a represaliats, com és el cas d’Adrià Carrasco.