Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Ariadna Rectoret i Jordi, nova directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimecres nomenar Ariadna Rectoret i Jordi com a nova directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Nascuda a Argentona l’any 1963, Rectoret és diplomada […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimecres nomenar Ariadna Rectoret i Jordi com a nova directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Nascuda a Argentona l’any 1963, Rectoret és diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB). Des del juny del 2016 ha estat directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, entitat del sector públic dependent del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que impulsa les polítiques de formació professional per a l’ocupació adreçades a persones treballadores en actiu i que dona serveis a les empreses en aquest àmbit competencial.

La seva trajectòria professional està centrada en l’àmbit de les polítiques d’ocupació i destaca la seva experiència en intermediació, orientació i formació professional i desenvolupament de metodologies i eines de suport per a les persones.Des de l’any 1999 ha exercit càrrecs dins les competències de Treball de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, destaca que l’any 2000 va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Intermediació, Informació i Orientació Professional de la Direcció General d’Ocupació; l’any 2008 va ser designada cap del Servei de Qualificació Professional del SOC, i l’any 2011 va esdevenir directora general de Programes del SOC.