Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023
Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023

Ariadna Gil protagonitza la campanya dels Premis Gaudí 2022, ‘Estimem-nos’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Acadèmia del Cinema Català ha presentat la campanya dels XIV Premis Gaudí amb l’estrena de l’anunci promocional que es podrà veure a TV3, els cinemes de Catalunya, les pantalles de TMB i FGC. La peça, que s’estrena aquest dijous, posa el focus en la diversitat i està escrita i dirigida pel polifacètic artista Joan Galo a partir de la idea de campanya de Folch Studio, i produïda per White Horse. Proposa un exercici d’autoreivindicació, individual i col·lectiva, sota el lema ‘Estimem-nos’. L’actriu Ariadna Gil, acompanyada d’Abel Folk, Elena Martín, Guillermo Lasheras, protagonitza l’espot, al costat del mateix Joan Galo.

La peça és una breu història sobre el dret a desitjar lliurement, i esdevé un clam a la diversitat i a l’autoafirmació identitària. Avança així un dels leitmotivs de la gala de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el diumenge 6 de març a la Sala Oval del MNAC.

Publicitat

El rodatge va tenir lloc passat 7 de febrer a Sant Cugat del Vallès, on la llibreria El Siglo (Mercantic) es va convertir per a l’ocasió en un local de karaoke al qual arriba una dona (Ariadna Gil), acompanyada del seu marit (Abel Folk) i dels seus fills (Elena Martín i Guillermo Lasheras). Allà, la protagonista coneixerà a la Marina (Joan Galo), amb qui compartirà un joc d’ambigüitats. La versió publicitària i breu de la peça convida a veure un curtmetratge que la completa, i que estarà disponible a les xarxes socials de l’Acadèmia del Cinema Català.

L’anunci promocional dels XIV Premis Gaudí ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

<strong>’De la idea al guió'</strong>

Per altra banda, la xerrada “De la idea al guió: creant projectes diversos” clourà la nova edició de les trobades ‘Converses de l’Acadèmia’, amb les guionistes Carmen Abarca i Almudena Monzú, la consultora especialitzada en diversitat de projectes audiovisuals Salima Jirari i la cineasta Carme Puche com a moderadora. Aquest darrer diàleg està coorganitzat amb Dones Visuals i Col·lectiu Ficcial.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió