Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Areas s’adjudica el concurs de restauració de l’aeroport Hobby de Houston i preveu un negoci de 470 milions de dòlars

ACN Barcelona – Areas s’ha adjudicat el concurs de restauració de l’aeroport William P.Hobby de Houston, on operarà deu nous establiments amb un volum de negoci previst de 470 milions […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – Areas s’ha adjudicat el concurs de restauració de l’aeroport William P.Hobby de Houston, on operarà deu nous establiments amb un volum de negoci previst de 470 milions de dòlars en deu anys. Al llarg de la concessió, Areas, que té la seu a Barcelona, preveu una inversió de 19 milions de dòlars amb l’objectiu de renovar l’oferta gastronòmica en les zones est i oest on es troben els establiments. Per aquest aeroport, hi passen al voltant de 15 milions de viatgers cada any entre vols domèstic i internacionals i ofereix un servei directe a prop de 60 destins dels Estats Units, Amèrica Llatina i el Carib. Areas està present als Estats Units des del 2006 i gestiona més de 130 punts de venda en deu aeroports i 13 àrees de servei.

La companyia té el mercat dels Estats Units com un país estratègic per al seu futur creixement i la seva expansió internacional. En aquest sentit, al voltant del 80% de les vendes de la companyia procedeixen de fora de l’Estat i el mercat dels EUA representa prop de la facturació global. En concret, suposa el tercer mercat per darrera França i Espanya i Portugal junts.