Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Aragonès, Vergés i Sàmper compareixeran al proper ple per informar sobre les mesures contra la covid

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran el ple de la setmana que […]

Agències 10/11/2020

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran el ple de la setmana que ve per informar sobre les darreres mesures preses per contenir el brot de la covid-19. La sessió prevista pel 18 i 19 de novembre comptarà amb la sessió de control al Govern i el debat per validar o derogar tres decrets llei al voltant de la covid-19. La cambra també farà el debat final de la proposició de llei del PSC-Units per modificar la Llei 25/2010, del llibre segon del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família, i de les esmenes presentades pels grups.

L’ordre del dia inclourà el debat i votació de la proposta de resolució de Cs, PSC-Units, CatECP i el PPC sobre la celebració d’un debat específic en comissió sobre el fons Next Generation, les interpel·lacions als consellers i les mocions subsegüents a les interpel·lacions del darrer ple.