Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

Aragonès: “Seguim determinats i disposats a fer els passos que facin falta. Volem els Jocs d’hivern”

ACN Barcelona – El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que el Govern segueix “determinat” i disposat a fer “els passos que facin falta” per als Jocs d’hivern […]

Agències 24/05/2022

ACN Barcelona – El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que el Govern segueix “determinat” i disposat a fer “els passos que facin falta” per als Jocs d’hivern 2030. “Els Jocs són bons. Volem els Jocs”, ha afegit en roda de premsa després que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) hagi donat per trencades les negociacions per l’immobilisme de l’Aragó. El president català no ha volgut entrar en confrontació amb el cap de l’executiu aragonès, Javier Lambán, i s’ha limitat a dir que no entrarà en si hi ha territoris que tenen una “determinada posició”. Això sí, ha assegurat que el Govern estarà amatent per conèixer el nou projecte olímpic que estudia el COE i que explicarà en una roda de premsa dimecres.

Aragonès ha destacat que el Govern ha treballat “de manera coordinada” amb el COE i ha afegit que no tenen “cap queixa” de les negociacions que s’han produït en els últims mesos amb el comitè espanyol.

Segons Aragonès, Catalunya ha optat per “enfortir” la candidatura i que sigui “plenament competitiva”. I ha subratllat que el model dels Jocs ha de ser el “més sostenible possible” fent una aportació a la “diversificació” del territori i a millorar les infraestructures.